리더 | 00603namk 2200205 k 4500 | |
---|---|---|
TAG | IND | 내용 |
001 | KMO200500123 | |
005 | 20050118104248 | |
008 | 041202s2004 ulka h 000a kor | |
020 | 8984891207 93570: \22000 | |
040 | 123008 123008 | |
056 | 594.9 24 | |
090 | 594.9 김94푸 | |
100 | 1 | 김혜영, 저 |
245 | 10 | 푸드 코디네이션 개론= Introductory food coordination/ 金혜英 著 |
260 | 서울: 효일, 2004 | |
300 | 238p.: 색채삽도; 26cm | |
504 | 참고문헌:p.238 | |
653 | 푸드 코디네이션 개론 | |
950 | 0 | \22000 |
049 | 0 | KM031871 |